Kerstyoga voorpret

Voorbereiden voor de kerstyoga. Vanaf maandag 18 december tot en met donderdagochtend 21 december dagelijks XL Yogalessen. Zoals ieder jaar met de tratak meditatie, speciale ademoefeningen de prana yama’s en natuurlijk afsluitend met Yoga Nidra.

De verzorgende MAKO HO sequence wordt gegeven deze serie oefeningen zorgt er voor dat de chi/prana gaat stromen. Er wordt extra aandacht aan de nieren geschonken een orgaan die vooral in de winter extra energie kan gebruiken. Vanuit de Traditionele Chinese Gezondheidsleer is de nier onze accu, onze reserve energie voor ons lichaam en geest en dus belangrijk om gevoed te worden door bepaalde oefeningen.

Denk je nu wat interessant en wil je dit ook een keer meemaken dan kan nog omdat er een extra les is ingelast op dinsdagmiddag 19 december om 16.00. Opgave via app 06 40306576 of info@yoga2all.nl.

Alle avondlessen maandag, dinsdag en woensdag starten om 19.00uur. De les duurt ongeveer tot 21.00uur.

De donderdagochtend begint gewoon om 09.15uur. Tot ongeveer 11.15uur.

Het is fijn om een slaapzak of iets van een dekbed mee te nemen voor de uitgebreide ontspanning, de yoga Nidra.

💚groet Erna Bouwhuis Yoga2all 💚🙏