Workshop: Heerlijk slapen, wie wil dit ook?

Wanneer je slaapproblemen hebt ben je snel geneigd om te denken dat je iets helemaal niet goed kunt, namelijk slapen. Het tegendeel is waar je bent juist iemand die goed is in waakzaam zijn. De balans tussen waken en slapen is echter zoek en dat heeft herstel nodig.

Het valt niet mee om de waakzaamheid minder overprikkeld te krijgen in ons drukke en hectische bestaan. Yoga, meditatie en ademoefeningen kunnen van invloed zijn om je slaap en waakzaamheid meer in balans te krijgen.

De juiste adem brengt je hele systeem tot rust. Vooral de buikadem waarbij je de uitademing vertraagt geeft het overlevingssysteem in onze hersenen een signaal, het bekende vecht/vlucht reactiesysteem, dat er geen gevaar (stress) is waardoor je systeem kalmeert. De verschillende oefeningen in de yoga dragen bij om je te ontspannen maar ook het oefenen in kracht geeft meer vitaliteit wat bijdraagt aan een goede balans. Het oefenen in aandacht zijn, het mediteren, maakt je bewust van hoe je ademruimte kunt creëren tussen al de verschillende gedachtes in je hoofd. Deze gedachten kunnen je soms overspoelen en wakker houden.

Er is heel veel te vertellen over een goede balans tussen slaap en waakzaamheid. Daarom geeft Yoga2all een workshop op 24 februari

Zaterdag 24 februari                                

10.00 tot 16.00                               

 

  • Wil jij weer een gezond slaappatroon?
  • Wil jij gerichte yogaoefeningen die een gezond slaappatroon ondersteunen?
  • Wil jij meer weten over meditatie en hoe meditatie kan bijdragen aan een gezonde nachtrust?
  • Wil jij oefenen in ontspannen?

 

 • Wil jij meer weten wat nog meer een goede nachtrust zou kunnen ondersteunen?

 

Zeg je volmondig ja op deze vragen dan is deze workshop wat voor jou!

Kosten zijn: 85 euro

Inbegrepen:

 

 • Koffie/thee & een vegetarische lunch
 • Opname van een ingesproken Yoga nidra
 • Opname van een ingesproken geleide meditatie
 • De oefeningen op een filmpje

 

Opgaven via: info@yoga2all.nl