Yoga as it is Vijay Gopala komt 6 juli @Yoga2all

Enthousiast verwelkomen wij Vijay Gopala op 6 juli bij Yoga2all in Ommen. Vijay is de oprichter van Yoga Gita in India. Yoga Gita wordt naast de Hatha en Yin yoga ook bij Yoga2all gegeven en Marianne Valk (Yoga Gita Vechtdal) geeft deze lessen.

Vijay beoefent en bestudeert yoga al vanaf zeer jonge leeftijd, yoga is bij hem van generatie op generatie doorgegeven. Vijay heeft een Master in de Yoga, in de filosofie en een graduate degree in de wetenschap.

De missie van Vijay is de kennis en oefening van het Zelf bewustzijn te verspreiden. Hij brengt de yoga weer terug in de yoga, want yoga is immers veel meer dan een sport. Vijay verbindt de authentieke yoga, de eeuwenoude kennis, die je denken tot rust brengt en ruimte geeft om te ervaren wat leven is, samen met de huidige kennis zodat yoga beter en op een praktische manier wordt begrepen en beoefend.

Vijay geeft een dag-workshop bij Yoga2all
De workshop wordt in het Engels gegeveven.

Programma Vijay Yoga2all Yoga schuur
Kosten 85 euro
Lunch en thee inbegrepen.
opgave per mail: info@yoga2all.nl

9.00 is er inloop, thee en wat lekkers

9.30 – 11.00 De zonnegroet in de traditie van yoga Gita De zonnegroet is een dynamische serie van oefeningen

11.15 -12.45 Pranayama
Ademoefeningen waarbij de adem een brug is die verbinding maakt met het lichaam, de geest en de buitenwereld. Anders gezegd meer in verbinding komen met de levensenergie.

13.00 tot 14.00 Lunch/vegetarisch

14.00 tot 15.30 Yoga Filosofie

Het onderwerp yoga wordt in vele klassieke teksten uitgelegd. Vijay brengt de essentie van deze teksten op een toegankelijke manier, yoga as it is