12 Sunday’s door Julian

Yes! Julian zijn lessen gaan ook met het seizoen mee net als mijn lessen. Bijzonder is dat Julian ook speciale zondagen geeft! De 12 Sunday’s, wil je daar aan meedoen? Dat kan met een speciale strippenkaart voor leden (12 lessen) voor 115.50.
Voor niet leden is een speciale strippenkaart 131.50
Laat mij dit weten over de app of mail en dan regel ik een strippenkaart en boek je voor deze lessen in

👇 zie de informatie van Julian

Lentelessen woensdag 20:00 tot 21:30 uur, vrijdag 19:30 tot 21:00 uur

Net zoals het afgelopen najaar zullen onze oefeningen van dit nieuwe jaar gehoor geven aan het jaarritme van de seizoenen.

Tijdens de periode van contractie, van augustus tot december, zijn onze oefeningen meer in rust uitgevoerd en naar binnen gericht. Een diep interne, bijna geheimzinnige dynamiek. Vanuit onze winterslaap, het contact maken met je essentie, komt hernieuwing en de externe terugkeer van levenskracht. De oefeningen worden meer actief en naar buiten gericht.

De waterdraak ontwaakt en begint zijn klim naar boven. Wij hebben onbewust onze krachten opgebouwd. Nu begint onze levensenergie zich te uiten en langzaamerhand concreet vorm te krijgen.

12 Sundays zondag 10:00 tot 11:45 uur

Net zoals tijdens de reguliere lessen werken wij tijdens de 12 Sundays met de natuurlijke levensstroom. Behalve qigong investeren wij een korte periode van elk les in het leren van de Tai Chi waaiervorm.

De Tai Chi waaier oefeningen zijn rustig, harmonieus en toch heel dynamisch. Ze zijn voor zowel beginners als gevorderden zeer geschikt. De waaier als verlengstuk van het lichaam biedt ons een prachtig manier om verbinding te maken met de ruimte om ons heen. Hierdoor nodigen wij de externe ruimte uit om naar binnen toe te treden. Een energetische bezieling.

Het is een plezierige manier om Tai Chi met meer dynamiek te beoefenen en de algemene principes te doorgronden. Kosten voor de ‘Twelve Sundays’ zijn inclusief een eigen traditionele bamboe kung fu waaier van professionele kwaliteit om mee naar huis te nemen.

Data:
Jan 26
Feb 2/9
Mrt 1/8
Apr 5/12
Mei 3/10
Jun 7/14
Jul 5