Welkom Yoga2all

Welkom bij Yoga2all in Ommen, in onze mooie rustgevende ruimte aan de Dwarsdijk 6. Prachtig gelegen op het platteland aan de Noordwestzijde van Ommen.

Yoga2all is een centrum voor zelfontwikkeling. Je kan bij ons verschillende vormen van yoga of  tai chi qigong volgen, beiden zijn bewegingsvormen die jou een “working in” geven. Wij dragen  de visie: “Je beweegt niet voor de buitenwereld, maar puur en alleen om in contact te komen met jezelf”. Het gaat niet om de prestatie  zoals bij een “working out” want dat dient een ander doel wat uiteraard ook erg prettig kan zijn. Bij yoga en tai chi qigong schenk je van binnenuit aandacht  aan je lichaam,  jouw denken,  het voelen en je energie. Wekelijks of twee wekelijks lessen volgen zijn de ultieme momenten om jezelf aandacht te schenken en  je uit de waan van de dag halen. 

In de lessen ervaar je  heel direct wat het is om in aandacht te zijn, te ontspannen en in te spannen. In het dagelijks leven zijn wij vooral gewend om door te gaan en te blijven inspannen en kunnen daarom soms moeilijk ontspannen. Door het leren van de verschillende houdingen en bewegingen, die worden ondersteund door de adem, brengt het de geest tot rust.  Yoga en tai chi qigong werken beiden met de energie van en in ons lichaam met behulp van de houdingen, bewegingen, mentale focus en ademoefeningen  wordt je energetisch systeem  geactiveerd.  Wanneer je energetisch systeem is geactiveerd heb je de voorwaarde gecreëerd om de  Levenskracht, Qi, Chi of  Prana  vrij te laten stromen.

In de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de  flexibiliteit en het vergroten van je kracht, dit alles met respect voor je lichaam. De adem vormt de basis van elke oefening, het helpt je om de oefeningen in aandacht te doen en je lichaam te leren kennen waardoor je meer rust en vitaliteit gaat ervaren.

Wanneer je behoefte hebt aan extra verdieping op je pad van zelfontwikkeling worden er regelmatig workshops, trainingen en retreats aangeboden in samenwerking met anderen.

Voor individuele trajecten  kan je terecht bij Self Balance de praktijk voor high level coaching en trainingen.  Erna Bouwhuis is coach en trainer bij Self Balans zij is tevens eigenaar van Yoga2all.

http://www.selfbalance.nl

Yoga2all is voor iedereen, je bent van harte welkom de lessen bij Yoga2all te komen volgen.

Opgeven of meer info via info@yoga2all.nl of 06-40306576

De lessen worden gegeven bij:
Yoga2all
Dwarsdijk 6
7731 RV Ommen