Over Yoga2all

Welkom bij Yoga2all in Ommen, in onze nieuwe yogaschuur aan Dwarsdijk 6. Prachtig gelegen op het platteland aan de Noordwestzijde van Ommen.

Yoga2all is een yogastudio waar voornamelijk hatha yoga wordt gegeven. Hatha yoga heeft zijn oorsprong in de oudste traditie van de yoga. Hatha komt uit het Sanskriet, een oud-indische taal, waarbij “Ha” de zon betekent en “Tha” de maan.

Vrij vertaald brengt Hatha de verschillen bij elkaar tot één. In de hatha yoga ervaar je dit heel direct want je leert in de lessen, in aandacht, te ontspannen en in te spannen. In het dagelijks leven zijn wij vooral gewend om door te gaan en te blijven inspannen en kunnen daarom soms moeilijk ontspannen. Door het leren van de verschillende houdingen, die worden ondersteund door de adem, brengt het de geest tot rust.

In de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de flexibiliteit en het vergroten van je kracht, dit alles met respect voor je lichaam. De adem vormt de basis van elke oefening, het helpt je om de oefeningen in aandacht te doen en je lichaam te leren kennen waardoor je meer rust en vitaliteit gaat ervaren.

Yoga2all is voor iedereen, je bent van harte welkom de lessen bij Yoga2all te komen volgen.

Opgeven of meer info via info@yoga2all.nl of 06-40306576

De lessen worden gegeven bij:
Yoga2all
Dwarsdijk 6
7731 RV Ommen